.

.

5D DIY Gyémánt Festmény Készletek Ház Teljes Négyzet Fúró Gyémánt Hímzés Téli Táj Cross Stitch Mozaik Művészet, Kézművesség,

5D DIY Gyémánt Festmény Készletek Ház Teljes Négyzet Fúró Gyémánt Hímzés Téli Táj Cross Stitch Mozaik Művészet, Kézművesség,

HUF 2427.30

Az áruk közül
A raktárban

Magas minőségű vászon : A gyémánt festmény öltöny használ nagy felbontású nyomtatott ponyva, ami nem mérgező, vízálló, valamint környezetbarát.A minta maga is ragadós háttérben.A védő fólia tartja a képet, ragadós, valamint biztosítja, hogy a gyémánt nem könnyű leesni.Káró : Káró több összetevője van, ami ragyog minden irányból sosem halványul el.Adtunk egy további 30% - a gyémántok, hogy meggátolja a gyémánt hiány.A pakolás méret : A méret már jelezte a cím.A szett tartalmaz egy gyémánt táska (adtunk egy további 30% - os káró), 1-es keret nélküli vászon, 1 gyémánt ragad tollat, 1 ragasztó, 1 műanyag tálca.A jelentése DIY : DIY gyémánt festmény, tapasztalatok értelme a teljesítmény, segít csökkenteni a stressz, állítsa be az érzelmek, fokozza az önbizalom, valamint a kitartás, ápolják a türelem, teljes egy DIY gyémánt festmény egy olyan folyamat, amely folyamatosan alkalmazkodik magad megosztási boldog idő, a család vagy a barátok.Szolgáltatás : Ha bármilyen gyémánt elveszett vagy megsérült, miután megkapta a gyémánt festmény, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi meg majd adja ki újra, amint lehetséges.Ha további kérdése van a termékekkel vagy a logisztika, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, válaszolok gyorsan elérni a 100% kielégítő ügyfélszolgálat az ön számára.Specifikáció : Anyag : strasszos + vászon Lefedettség : Teljes gyakorlat A csomag tartalma : 1 nagy felbontású vászon, színes gyémántokat, 1 éles gyémánt toll, 1 gyémánt tálca DIY lépéseket : 1. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a speciális szerszámok gyémánt vezeték rajz. 2. Lásd az alábbi táblázatban a vásznon, hogy megtalálja a megfelelő gyémánt. 3. Alkalmazzuk a megfelelő mennyiségű ragasztó a tollat. 4. Illessze be a megfelelő gyémánt. 5. A ragasztó a gyémánt a megfelelő vászon. 6. Használja a könyvet, vagy nyomja meg a kezét, hogy a gyémánt, hogy erősebb legyen.megjegyzések : 1. Ne tegye ki túl sok befejezetlen vászon területre, hogy megakadályozza a viszkozitás a csökkenő. 2. Hogy elkerüljék a gyűrődések, ne hajtsa meg a vásznon. 3. A gyémántok nem ehető, kérem, ne hagyja, hogy gyermekek játszanak, olyan, mint a balesetek elkerülése érdekében, mint például a véletlen lenyelése. 4. A termék nem tartalmaz keret.Ez csak egy feltekert vászon.Kérjük azokat a keret szemüveg keretek, vagy favázas, majd tedd őket otthon, mint dekoráció. 5. Ha a gyémánt képet kapott az eltűnt gyémánt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges, majd adja ki újra meg azonnal, amely lehetővé teszi, hogy teljes a gyönyörű festményt.

Nagyobb, mint az információ

Material:
rhinestone + canvas
Coverage:
Full drill
The package includes:
1 high-definition canvas, colored diamonds, 1 sharp diamond pen, 1 diamond tray :
DIY steps:
1. Open the box and check the special tools for diamond wire drawing. :
2. Refer to the table below the canvas to find the corresponding diamond. :
3. Apply an appropriate amount of glue on the pen. :
4. Paste the corresponding diamond. :
5. Glue the diamond to the corresponding canvas. :
6. Use a book or hand to press the diamond to make it stronger. :
notes:
1. Don't expose too much unfinished canvas area to prevent the viscosity from decreasing. :
2. To avoid creases, do not fold the canvas. :
3. Diamonds are not edible, please do not let children play, so as to avoid accidents such as accidental swallowing. :
4. The product does not include a frame. It is just a rolled up canvas. Please frame them with glasses frames or wooden frames and hang them at home as decorations. :
5. If the diamond picture you received is missing diamonds, please contact us as soon as possible, and we will reissue it for you immediately, allowing you to complete the exquisite painting. :
Termékek a kategóriában