.

.

Zhouzl Mobiltelefon LCD Képernyő az LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás az Asus ZenFone 3 Zoom / ZE553KL Z01HD(Fekete)

Zhouzl Mobiltelefon LCD Képernyő az LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás az Asus ZenFone 3 Zoom / ZE553KL Z01HD(Fekete)

HUF 18982.35

Az áruk közül
A raktárban

Minden rész 100% - ig garantált a minőség.Tökéletes helyettesíti a törött, vagy a régi, eredeti alkatrész.a csomag tele lesz hát a bubble bag, valamint erős doboz.Kiváló Minőségű LCD-érintőképernyő Digitalizáló Közgyűlés lcd.LCD-Képernyőn, majd Digitalizáló Teljes Összeállítás az Asus Zen Fone 3 Zoom / ZE553 KL Z01 HD(Fekete).Ha probléma merül fel, mint egy javítás szerető megállapításakor, mobiltelefon, tablet, mivel nincs utasítás, valamint a csomagot ,így kérjük, hogy a helyi javító technikus, help About a product1. Csere LCD kijelző + érintőképernyő digitalizáló közgyűlés az Asus Zen Fone 3 Zoom / ZE553 KL Z01 HD.2. Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült.3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint valaha.4. Teljesen illik dolgozni.5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.A Telepítés Előtt Notes1. Tipp 1 : a Teszt előtt installation When tesztelés, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás, biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk.2. Tipp 2 : Szimulálja testing Screen csere nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat, ami azt jelenti, mobil telefon, (alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere, a hatalom, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem lehet, kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.3. Tipp 3 : ne hajlítsa cable Please győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában