.

.

Heayzoki Thermal címkenyomtató, Bluetooth Hordozható Nyomtató Zsebében Címke Nyomtató 1500Mah Nagy Kapacitású 50 80Mm/S Asztali

Heayzoki Thermal címkenyomtató, Bluetooth Hordozható Nyomtató Zsebében Címke Nyomtató 1500Mah Nagy Kapacitású 50 80Mm/S Asztali

HUF 5938.65

Az áruk közül
A raktárban

【BLUETOOTH NYOMTATÓ TÁMOGATJA az ANDROID】Támogatás BT 4.0 funkció támogatja az Android i OS Windows, kényelmes adatok a vezeték nélküli nyomtatás eszköz. 【Nagysebességű CÍMKE NYOMTATÓ】Termikus szállítási címke nyomtató, Magas hatásfok, nyomtatási sebesség lehet 50, hogy 80mm/s, világos a nyomtatás automatikus alvó automatikus kelj fel, energiatakarékos. 【HOSSZÚ AKKUMULÁTOR élettartam】Zsebében Nyomtató, Beépített 1500m Ah nagy kapacitású lítium akkumulátor töltés, hosszú ideje munka támogatása okostelefon ellenőrzés, könnyű kezelhetőség, javítja a munka hatékonyságát. 【HORDOZHATÓ, energiatakarékos】A közvetlen termikus nyomtató hőpapír, a térfogata kisebb, csendesebb, gyorsabb, energiahatékonyság. 【WIDLY ALKALMAZÁS】Szállítási címke nyomtató, Taxi jegy nyomtatás, kezelési díj számla nyomtatás, nyugta nyomtatás, étterem rendelési információk a nyomtatás, egyéb kis fény, könnyen menjen ki!.Hogyan kell Használni : 1. Extrakció : a Hosszú nyomja meg a áram gombot a nyomtató a nyomtató megkezdi a munkát, az erősítő a (zöld); kapcsolja ki a készüléket, Ha a főkapcsoló ki van kapcsolva 2 másodpercig, a nyomtatót, majd kapcsolja ki, majd az összes mutató menj ki.Egyéni vizsgálat elvégezhető minden alkalommal, hogy a nyomtató állapotát. 2. Önálló vizsgálati módszer : Ha a bekapcsolást, nyomja meg a power supply and feed gombot egyszerre, "WOICE" jelenik meg, a felhasználó a státusz, a hatalom, a BT-ID a saját teszt oldal. 3. A BT kapcsolat : Először nyissa ki a nyomtatót, használja az Android vagy az IOS keresést közel a BT-t, majd válassza ki a megfelelő módszer kapcsolat.Specifikáció : Elem Típus : Termikus Nyomtató Modell : D58 A-2 BT Verzió : 4.0-S Felület : Micro USB Nyomtatási Módszer : Termikus Nyomtatás Nyomtatási Sebesség : 50 80mm/s Távolság : 8dots/mm, 384dots/line Nyomtatás Szélesség : Kb. 48mm/1.9 a Papír Szélesség : 57.5 ± 0.5 mn Megjegyzés : 1. Ha a nyomtató nem használható sokáig az akkumulátort ki kell távolítani, különben az akkumulátort, majd a nyomtató lesz sérült. 2. Kérjük, válassza ki a nagy mennyiségű papír.Ne tárolja a hőpapír a magas hőmérséklet, mind a nap besugárzási területen. 3. Szállított a beépített akkumulátort.

Nagyobb, mint az információ

Item Type:
 Thermal Printer
Model:
D58A-2
BT Version:
4.0
Interface:
Micro USB
Printing Method:
Thermal Printing
Print Speed:
50 to 80mm/s
Distance:
8dots/mm, 384dots/line
Printing Width:
Approx. 48mm/1.9in
Paper Width:
57.5 ± 0.5mn
Note:
1. If the printer is not used for a long time, the battery must be removed, otherwise the battery and printer will be damaged. :
2. Please select a high amount of paper. Do not store the thermal paper in a high temperature and sun irradiation area. :
3. Shipped with built in battery. :
Termékek a kategóriában