.

.

LXD Padon Fürdőkád Szék Fürdő Ülés, Bambusz Zuhanyzó Szék, csúszásgátló Gumi Tippek

LXD Padon Fürdőkád Szék Fürdő Ülés, Bambusz Zuhanyzó Szék, csúszásgátló Gumi Tippek

HUF 10233.00

Az áruk közül
A raktárban

Anti-Skid, Csúszásmentes, Ferde Lábak Biztosít Kivételes Stabilitást a Zuhanyzó Szék.Minden Lábat Is Fejelt Anti-Skid, Csúszásmentes Gumi Tippek a Hozzáadott Biztonság; Megakadályozzák a Csúszó.Könnyű,Strapabíró kialakításra, a Bambusz.a Könnyű Váz Könnyedén Hordozható nagyobb Kényelem érdekében.Hasznos a Fürdőszobában Idős Nyugdíjasok, Fogyatékkal élők, Bariatric, Fogyatékos Személyek, Sérült, Mások pedig, Akik Szeretnék, hogy Üljön Fürdés Közben.Szerint Ergonomikus kialakítású Ülések, Emberek ülnek fel Kényelmesebb,Ülés Térhatás Design,Növeli a Teret a Tevékenységét,Alkalmas a Különböző embercsoportok.Biztonság fokozása Kényelem A Fürdő, Zuhanyzó Terület Telepítésével Ez a Praktikus, helytakarékos Fürdő Helyet.Ez a Zuhany Széklet Célja a Fogyatékkal élők, Idősek, Terhesek vagy Más Kellemetlen Ember.Kényelmes, Biztonságos, Napi Használatra.☞ Specifikáció : Elem Típus : Zuhanyzó Szék / Zuhanyzó Szék / Fürdő Bench Material : Bamboo Cleaning Módszer : Nedves Ruhával Bozót, Száraz Naturally Package Lista : 1 X Zuhanyzó Szék[Óvintézkedések]◆Ezt a Terméket Csak Eladja Zuhany Széklet, valamint Nem Tartalmaz Más Termék Képek.◆Amikor Mérési Kézzel, a Termék Mérete mutathat egy Fizikai Hiba 1-5 cm◆Miatt Erős Fény, Ez a Termék Előállításához egy Bizonyos Színt Különbség.Ez Normális jelenség, Elkerülhetetlen.Köszönöm a Megértést!◆Mindig Olvasd el a Címkét, Figyelmeztetések, valamint Utasításokat a Termék Használata Előtt, vagy Fogyasztó, Nem Kizárólag Támaszkodnak a Bemutatott Információk A honlapunkon.◆Üdvözöljük A Bolt !Ha Bármilyen Konkrét Termék Kérdése Van, Kérjük, Lépjen Kapcsolatba A Miénk.

Nagyobb, mint az információ

Item Type:
Shower Stool / Shower Chair / Bath Bench
Material:
Bamboo
Cleaning Method:
Wet Cloth Scrub, Dry Naturally
Package List:
1 X Shower Stool :
[Precautions] :
◆This Product Only Sells Shower Stools, and Does Not Contain Other Product Pictures. :
◆When Measuring Manually, the Product Size May Show a Physical Error of 1-5 cm :
◆Due to Strong Light, This Product Will Produce a Certain Color Difference. This is Normal and Inevitable. Thank You for Understanding! :
◆You Should Always Read the Labels, Warnings and Instructions Provided with the Product Before Using or Consuming It and Not Solely Rely on the Information Presented on Our Website. :
◆Welcome to Our Shop ! If You Have Any Specific Product Queries, Please Contact Ours. :
Termékek a kategóriában