.

.

Tartozék Slim Utazási Autó & Fali Töltő Készlet Működik a Samsung Galaxy S21 5G Tartalmaz, USB C-Típusú Kábel! (1.2A5.5W)

Tartozék Slim Utazási Autó & Fali Töltő Készlet Működik a Samsung Galaxy S21 5G Tartalmaz, USB C-Típusú Kábel! (1.2A5.5W)

HUF 2158.65

Az áruk közül
A raktárban

Szakmailag tervezett, a Samsung Galaxy S21 5 G teszi ezt 1.2 A készlet kiváló a többiek!.ABS nagy hatású műanyag hő, valamint a magas ütésálló.Az ergonomikus kialakítású tartós, egyedi, hosszú élettartamú.Új, Integrált Digitális Töltés ad pontosságú automatikus, gyors, lassú töltés, miközben a telefon védelme.Kábel tartós, vékony, mégis készült, nagy teherbírású árnyékolt.Kiváló minőségű vezeték meghosszabbítása fel 3.3 méter hosszú. *VÁSÁRLÁS MOST - LEGÚJABB VÁLTOZAT A KETTŐS KÁBELEK MÁR ELÉRHETŐ!*.Slim Utazási Autó & Fali Töltő Készlet működik a Samsung Galaxy S21 5 G tartalmaz, USB C-Típusú Kábel! (1.2 A5.5 W) Kábel hivatalos USB-C-Típusú Chipset fog működni pc-k, laptopok, több minősített tételek.Használja ugyanazt a kábel egyéb kiegészítők is gyorsabb töltés.Átlagos Töltési idő 1,2 Egy Függ a készülék, de lehet, hogy egy pár órát.növelje a sebességet, használjon egy nem alapvető töltő akkora, mint egy Gyors Töltés 3 fali vagy autós töltő (nem mellékelt).

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában