.

.

Digitális Hőmérő Nem a Kapcsolatot Infravörös Homlok Hőmérő testhőmérséklet, Láz, Intézkedés, Eszköz a Gyerek a Felnőttek(Fekete)

Digitális Hőmérő Nem a Kapcsolatot Infravörös Homlok Hőmérő testhőmérséklet, Láz, Intézkedés, Eszköz a Gyerek a Felnőttek(Fekete)

HUF 2023.65

Az áruk közül
A raktárban

Célja a mérés a homlokon hőmérséklet az emberi test, illetve a környezeti hőmérséklet, s homlokán hőmérséklet dinamikusan kompenzálni.Ez a termék a magas hőmérséklet kóros gyors, riasztó kiadott didi figyelmeztetés.Importált infravörös hőmérséklet szonda, magas mérési pontosság, valamint stabilabb teljesítményt.Non-kontakt : hőmérséklet érzékelhetők rövid mérési távolság, ami sokkal kényelmesebb, hogy az intézkedés a test hőmérsékletét.Hordozhatóság : Ez a termék kis méret, könnyű súly, kényelmes szállítására around.Net súly : 35g Size : 122x29x23mm Power ellátás : 2db AAA elemmel működik(elemek nélkül) Anyaga : ABSColor : fekete, white Package Tartalmazza : 1db Digitális Hőmérő(elemek nélkül)műszaki adatok : testhőmérséklet módok : 32.0-42.9 Objektív módok : 0-80 Tolerance hatálya : 35.0°C-42.0°C : ±0.2°C32.0°C-34.9°C : ±0.3°C42.1°C-42.9°C : ±0.3°CMaximum megengedett számos klinikai ismétlés : nem haladhatja meg a tartomány ±0.3°CResolution : 0.2°CFeatures : 1. Gyakorlati : Célja a mérés a homlokon hőmérséklet az emberi test, illetve a környezeti hőmérséklet, s homlokán hőmérséklet dinamikusan kompenzálni.2. Magas hőmérséklet-riasztás : Ez a termék magas hőmérséklet kóros gyors, riasztó kiadott didi figyelmeztetés.3. Pontos szonda : Behozott infravörös hőmérséklet szonda, magas mérési pontosság, valamint stabilabb teljesítményt.4. Non-kontakt : hőmérséklet érzékelhetők rövid mérési távolság, ami sokkal kényelmesebb, hogy az intézkedés a test hőmérsékletét.5. Hordozhatóság : Ez a termék kis méret, könnyű súly, nagyon kényelmes szállítására.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában